Bloom and Blossom - Olje za matere in dojenčke 100ml

Vlaži kožo na naraven način
Dodaj na listo želja
19,90 €

Zaloga: Na zalogi

OLJE ZA MATERE IN DOJENČKE pomaga pri ohranjanju vlage, koža je po uporabi mehka in gladka. Razvilli so ga posebej za noseče ženske, mlade mamice in dojenčke kot del asortimana naravne kožne nege.

Z nakupom prislužite 100 točk.

Možnost plačila s karticami.

Z nakupom prislužite 100 točk.

Brezplačna poštnina nad 35 eur!

Možnost vračila v roku 30 dni.

OLJE ZA MATERE IN DOJENČKE smo pri Bloom and Blossom razvili posebej za noseče ženske, mlade mamice in dojenčke kot del asortimana naše naravne kožne nege. Naše OLJE ZA MATERE IN DOJENČKE pomaga pri ohranjanju vlage, koža je po uporabi mehka in gladka. Gre za 100% naravno mešanico rastlinskih olj – olje iz kamiličnih cvetov, ki učinkuje blažilno, in sivkino olje, ki pomirja. Idelno za vsakodnevno masažo dojenčka in najboljši način za vašo sprostitev, ko ga na vas uporabi vaš prijatelj ali parner. Lahko se uporablja tudi na novorojenčkih.

Uporabljajte ga po kopanju za vlaženje in zaščito. Za uporabo pri masaži vliti manjšo količino olja na tople dlani rahlo pometi in z nežnimi gibi nanesti na vašo ali dojenčkovo kožo. Pri posebej suhi koži nanesti manjšo količino olja na prizadeto mesto in pustiti, da se vpije.

CAMOMILE FLOWER OIL
HEMP SEED OIL
LAVENDER OIL
VITAMIN E
OLIVE FRUIT OIL

V kolikor želite oceniti izdelek ali napisati vaše mnenje, se prosim prijavite.
Morda bi vam bilo všeč tudi...

Za vsak nakup nad 30 EUR vam priložimo do 3 različne testerje.

Z vsakim nakupom si prislužite točke, ki jih lahko spremenite v popust!