Spletna trgovina z luksuzno naravno kozmetiko

Coco Dali - ekološko razkošje

Tako, kot nam je pomembno od kje izvira naša hrana, kako je bila vzgojena in kaj vsebuje, tako je tudi pomembno kaj se skriva v naši vsakodnevni kozmetiki.

Produkti, ki jih lahko kupite v naši spletni trgovini ne vsebujejo parabenov, phenoxyethanolov, nobenih sintetičnih barvil ali dišav, so brez sestavin živalskega porekla, brez petrokemijskih olj in niso testirana na živalih. Večina izdelkov, ki jih prodajamo ima vsaj enega od najbolj priznanih certifikatov za organsko ali naravno kozmetiko, kot so Soil Association (Britanski), Ecocert (Francija), Cosmebio (Francija), USDA (ZDA) ali BDIH (Nemčija)


Naše stranke se zavedajo, da je pomembno kaj damo nase. V našem primeru kaj damo na kožo. Uporaba čistih naravnih kozmetičnih izdelkov za nego telesa je pomembna za naše zdravje in počutje. Naš cilj je premakniti miselne vzorce, da je organska kozmetika dolgočasna, da ne ponuja pravih rešitev in da ne deluje. Naš cilj je ljudem dokazati, da naravno dejansko deluje; prepričati ljudi, da obstaja veliko visoko kakovostnih prestižnih organskih znamk, ki ponujajo občutek luksuza brez agresivnih in nevarnih sestavin.

Potrošniki želijo vedeti, kaj se nahaja v njihovi hrani, kako je bila vzgojena, kako varna je, ter ali njihove vsakodnevne kozmetične kreme vsebujejo nevarne sestavine. Enako pomembno je kaj nanašamo na obraz in kaj na telo. Statistika pravi da naše  telo vsrka do 2 in pol kilograma kemikalij na leto. In to vse skozi kozmetiko, ki jo nanesemo nase. Skoraj 60% tistega, kar damo na kožo koža absorbira, vključujoč vse sintetične kemikalije.

Velike kozmetične korporacije zavajajo potrošnike z napisi bio in eko, kar pa v večini primerov samo pomeni, da so za izdelavo tega produkta uporabili tudi nekaj biološko pridelanih izdelkov (npr. samo 5% vseh sestavin), vse ostale sestavine pa so ostale enake vključujoč nevarne kemikalije. Navadno izdelek še zapakirajo v drugačne ovitke, dodajo malo zelene barve in napišejo bio...

 

Coco Dali je blagovna znamka družbe Coco Dali d.o.o.

Davčna številka: 81803044, Matična številka: 6072623
Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš, Slovenija

TRR: IBAN SI56 1010 0005 0308 754 (BANKA KOPER d.d.)
E-mail naslov: relations@cocodali.si

Obiščete lahko tudi našo FACEBOOK STRAN!

Za vsak nakup nad 30 EUR vam priložimo do 3 različne testerje.

Z vsakim nakupom si prislužite točke, ki jih lahko spremenite v popust!