Punce želimo biti vedno sveže in urejene. Je tako? Seveda je! Ampak včasih se znamo vrteti v začaranem krogu pomanjkljivosti, kot so npr. mastni lasje. Kako se torej rešiti mastnih las? Klikni tu!

Akcija Šampon & Balzam za lase

Preberi vse

Kako do daljših in močnejših nohtov? Ah, ti nohti! Enkrat so mehki in upogljivi, drugič suhi in lomljivi … Norišnica! :) Ej, pa ti povemo eno skrivnost? Več...

  1. dolgi in močni nohti
Preberi vse

Mozoljčki. Grrrr, ni razloga, da bi jih imele rade, poleg tega pa je to nadlogo strašno težko odpraviti. Pa veš, da imaš verjetno kar doma mnogo naravnih izdelkov, s katerimi se lahko hitro in učinkovito rešiš mozoljev?

S čim se učinkovito rešiti mozoljev?

Preberi vse

Ah, ta naša koža! Vse želimo, da bi izgledala popolno, pa se vedno borimo z majhnimi nepravilnostmi. Ko izgine mozojček, se nam pojavi madež. Ko izgine še ta, se nam pojavi neprijetna rdečica zaradi popokanih kapilar. 

Natural make up

Preberi vse

Ok, vse punce si želimo dolgih, spogledljivih trepalnic. V to sploh ni dvoma. Ampak …

trepalnice

Preberi vse

Si tudi ti ena izmed tistih, ki si ličila odstrani samo z vodo?
Pa si vedela, da s tem tvegaš zamašene pore in izbruh mozoljčkov? 

umivanje obraza


Preberi vse

Vas zanima kako z joga pozicijami glavobole uspešno odpraviti?

Preberi vse

Ahhh, poletje, sonček, toplina … mi postanemo kar malce melanholični ob spominih na letošnje nepozabno poletje. Zato smo ob potešitvi naše želje po tem čudovitem letnem času na spletu našli super receptek za izdelavo čisto domačega in omamno dišečega pilinga za telo.

Preberi vse

Tokrat vam z veseljem predstavljamo naš najbolj prodajani produkt leta 2013. Čudovite, prelepe in 100% naravne balzame za ustnice Figs & Rouge. Naši balzami so 100% naravnega izvora namenjeni za nego ustnic, rok in celo obraza.

Preberi vse

Za vsak nakup nad 30 EUR vam priložimo do 3 različne testerje.

Z vsakim nakupom si prislužite točke, ki jih lahko spremenite v popust!